17. 4. 12

Nikki Louder, The Kojn Balkan Tour Report

Dan 3. 

Zemun. Fest klub. Zraven zemunskega parka. Luskan plc,mal je sicer spominju na orto. Tonske in sendvici. Amstel pred klubom,nek model razlaga o zemunski mafiji. Pa ne taki iz fuzin,ampk HC! Gledam zensko aerobiko cez okno in si mislm "jebs fest klub"...peri,ciki,mrva,debate. Prvi bend nek rock/funk. Ampk so mel sele 2spila do zdj. Kadim. Drug bend je bil while,bobn gitara. Bolsa k no age!! Pobiral stave kok folka se bo pobral domov k bomo janezi na oder prsli. Sevr zmagu. Reku je 70% :-D
The kojn sta jebala matr,men je nagaju stojal za ride. Kul spil. Potem baga,konjak,peri. Smenje. Gas proti fletu.konjak,ciki,baga. Prime me malo asociacilnost. Sem tih,gledam na eno oko. Kimam in odkimavam. Debate o muski,ampk se vrtijo v krogu in se ponavljajo. Grem spat k severju. Napad smeha za oba. Ne morm opisat zkaj,ker bi mogu bit rakun zraven,da bi dojel. Zadnji nocni dim in rolete dol. Jutro. Sevr ma sluzbeni klic,men nc jasn. Macka itak nimam vec. Sledi dopoldanski jutub in saut park. Do treh. Najvecja pica in fail videi na netu. Umiramo vsi. Organizator nino najvecja legeneda!! Ovca ma rad pande.

Nism se stusiru,ker sm hotu vidt se vec failov. Sli do kluba po opremo. Zdj velveti in autoput za novi sad. Ful je tzko opisat vse prek smsa,k se mi ne da tipkat. Bodi dobar rakun. Pozdrav od kavbojcev!




Za RacoonCore se z Balkana javlja Luka Cerar

Ni komentarjev:

Objavite komentar