23. 4. 12

Nikki Louder, The Kojn Balkan Tour Report

Dan 6.

Zagreb. Medika. Plc hibrid roga in metelkove,odlicno. No ampk prej meja in tezave s hrvati seveda. Neki so sral z ata karnetom,ker oni niso vedl kako se zrihta in valda majo oni prou. Ker so cari,mi pa slovenci. Kurci eni matr jim.
No ok, medika...jedu solato in bil cist zadovoln. Opral si glavo in zobe,vriskal od veselja. Potem za sank po vukovarko pivo-superphun! Aljaz najdu za kadit,vglavnem noro. Za piko na i,so uletel pregl,separd in ursa. Trema narasla,ampk ful vesel. Recenzijo koncerta nj kr rakun sam napise,sej dobr slis. Pol smo se ga napil z viskijom. Separd mi zlomu zapestje :-)
Se ne spomnim dobr o cem je sla debata. Zjutraj najdu zobno krtacko v zadnjem zepu kavbojk in ni bla moja. Slab spomin,krajsi report. Baga,fast food. Khm,zagreb premore kr nekaj micnih deklet,velik hipsterk. Ampk mogoce mal bl fensi hipsterke. Uu zraven solate se lazanja,huda! Spomnim se se gina. Potem me je zmankal in smo sli kr spat stuk visje od plca za koncerte. Ogromn plc,se kr zgubis notr. Uglavnem zabavno. Zdj se pelemo v koprivnico. Mamo sonce,ucer je bil isto. Hehe,rakun d nous pozabu vase voznje oment. Pozdrav

Za RC se z Balkana javlja Luka Cerar

Ni komentarjev:

Objavite komentar