19. 5. 12

Pijana rakuna, mrtev konj

Mnja, kaj češ - namen sva imela dober. Prideva na špil, spijeva morda kako pivo, po koncu posnameva intervju. Ko je delo zaključeno, mirno odklopiva možgane, da ledvice lažje procesirajo alkoholni vnos in veselo praznujeva vsemetelkovsko 43. obletnico Radia Študent.

Dober namen, slaba izvedba. Že ko sva se dobila pred Channelom, sva bila oba trdno prepričana v obstoj roza slonov, ko pa sva okoli pol ene zjutraj v bekstejdžu obkolila peterico članov Deadhorse in njihovega šoferja, so bili argumenti le še močnejši. K sreči so bili mladeniči in mladenka dobre volje in so naju ustrežljivo prenašali. Rezultat: dobrih štirideset minut dolg pogovor, ki je minil kot bi mignil. No, vsaj meni. definedivine, ki se je ves čas potil za ročno kamero, me je po koncu lahko le pošteno preklel.

Skratka, celoten intervju, ki je bil v precej skrajšanem obsegu objavljen tudi na Šouviziji, je v treh delih na voljo spodaj. Vključno z debatami o arašidih na poletu, romunskih kopelih in morda celo še čem glasbenem.






definedivine-u je življenje 11.5. zagrenil ofcar.

Ni komentarjev:

Objavite komentar