2. 5. 12

Intervju: Cancer Bats

Bilo je kake tričetrt ure pred dogovorjenim terminom, ko sva se dva rakuna na končno sončno popoldne potikala okoli Metelkove, čakajoč intervju z razbijaško divjaškimi Cancer Bats, ki s svojim predanim mešanjem različnih metal, punk in HC vplivov vztrajno pridobivajo na zloglasnosti. In seveda poslušalcih. Skratka, tam pri bližnjem Mercatorju je mimo naju šla nekam znana faca. "Ti, ti si pa un, un od Cancer Bats!" je bil moj profesionalno odjecljan nagovor in zlomek, res je bil Liam, vokalist, ki se je v nadaljevanju izkazal za pravo nasprotje svoje energično besneče odrske pojave - prijazen, iskren in zelo zgovoren poba naju je povabil, naj kar tam ob kavi opravimo intervju, ki se je prelevil v enourno klepetanje in zajebavanje, kasneje nadaljevano še pred in po odličnem koncertu, Cancer Batse pa predstavil kot bend, ki se za zabavo odloči odigrati šest razprodanih koncertov v 24 urah, zna svoj celoten katalog v živo (in zato tudi z veseljem ustreže glasbeni želji določenega rakuna, wiii), tistih 60 dni na leto, ko ni na turneji, pa komaj čaka, da se nanjo vrne. Bend v pravem pomenu besede.

"Uradni" del četrtkovega druženja, necenzuriran in nerezan, si lahko ogledate spodaj, intervju pa je v skrajšani obliki objavljen tudi na Šouviziji. Hail destroyer




Za pokušino pa prisluhnite še prvemu komadu AxeWound, Liamovega sveže novega projekta s člani zasedb Bullet For My Valentine, Rise To Remain, Pitchshifter in Glamour Of The Kill.



Za Golden Tanks je Liamu 26.4. težil ofcar.

Ni komentarjev:

Objavite komentar